Youtube – mai mult decat videosharing?

aprilie 25, 2008 at 10:57 am (Uncategorized) (, , )

Zoso spunea acum ceva timp ca motivul pentru care Youtube are un succes atat de mare e reprezentat de partea sociala pe care site-ul il ofera. ‘Surfand’ azi mi-am adus aminte de acel post, si de cat de adevarat este.

Unde mai gasesti continut general de utilizatori ( Web 2.0 )ca acesta?

(Precizez ca tipa de mai sus si-a inceput o cariera muzicala dupa tot ce a postat aici)

Deci, e de observat ca Youtube reprezinta locul perfect pentru cineva cu talent care vrea sa arate asta. Voi continua prin a va arata un exemplu de om cu bun simt al umorului, dar care nu si-a gasit o buna promovare in afara internetului. (acum are milioane de vizualizari)

Jonlajoie:

Sincer, sunt eu bolnav sau filmuletu’ e intr-adevar genial? Uita-te la cateva videoclipuri recente de rap/hip-hop si dup-aia uita-te la asta. O sa mori de ras. „And my parents are really nice people, motha’fucka!”

Bineinteles, a aparut si o continuare:

…in acelasi stil.

Dupa ceva timp, anumite companii au apelat la el pentru a-si promova unele produse. Intalnim astfel Rapist glasses.

…si pedophile beards!

5 comentarii

  1. anonimu' said,

    „i’m just a regular everyday normal motherfucker” lol :)) asta suna mai tare. Asa cum in lume exista retarzi si normali, si pe youtube ii poti clasifica in acelasi mod

  2. dragoshsd said,

    e satira. in umorul clasic se zice o gluma, si apoi se zambeste ca sa isi dea si aia mai prosti seama ca nu era serios. cel de sus cu singuranta nu este clasic 😀

  3. ucshiva said,

    @anonimu’ : Perfect corect ! :))

  4. shapeshifter said,

    xD . The owner of this blog likes litlle quarter black, quarter jewis, quarter chinese and quarter gipsy boys, with mothers from India and fathers from Canada.
    Autorului acestui comentariu ii plac barbatii. Negri.

  5. Bogdan said,

    Ce a ajuns si Youtube, si eu il credeam un site serios.

Lasă un comentariu